Monoï de Tahiti: όταν η απόδραση ομοιάζει με την ενυδάτωση

Πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών σήμερα περιέχουν φυσικά συστατικά, όπως π.χ Monoï de Tahiti. Χρησιμοποιείται για αιώνες, είναι σήμερα υπάρχει σε πολλά προϊόντα ομορφιάς και ορισμένες μάρκες δεν διστάζουν πλέον να εμπορεύονται πλήρεις σειρές γύρω από τις τελευταίες.

Πώς φτιάχνεται όμως; Ποια είναι τα οφέλη του; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Monoï de Tahiti.

Προέλευση και παραγωγή του Monoï de Tahiti

Το Monoï de Tahiti κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας προγονική τεχνογνωσία κατευθείαν από τη Γαλλική Πολυνησία. Φτιαγμένο από λουλούδια tiare, ένας μικρός τροπικός θάμνος, απαιτεί αρκετά στάδια προετοιμασίας. Τα λουλούδια μαζεύονται και συγκομίζονται με το χέρι. Στη συνέχεια τοποθετούνται σε λάδι καρύδας μετά από μια διαδικασία διαβροχής που θα διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες.

Το μείγμα που θα ληφθεί θα εμφιαλωθεί για να παραχθούν καλλυντικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, το οι αρετές αυτής της θεραπείας είναι πολλαπλές. Μπορούμε να καταφύγουμε monoi για να ενυδατώσετε το δέρμα σας, θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα σας ή ακόμα και για να προσθέσει λάμψη στα μαλλιά σας. Αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο γιατί είναι το Monoï de Tahiti διατίθεται σε πολλές θεραπείες και προϊόντα ομορφιάς.

145822mono για να ενυδατώσετε το δέρμα σας7b0fdd

Σε ποια προϊόντα μπορούμε να βρούμε το Monoï;

Σε πολλά προϊόντα, μπορείτε να βρείτε το Monoï σε αρωματικά mist, scrub, σαμπουάν, σαπούνια ή ακόμα και σε eau de toilette. Πράγματι, εκτός απόφέρει πολλά οφέλη για το δέρμα σας και για τα μαλλιά σας, αυτό διαχέει μια γλυκιά και εξωτική μυρωδιά με νότες καρύδας και βανίλιας. Αρκετά για να μυρίζει καλά για αρκετές ώρες ενώ καλύπτει τις ανάγκες του δέρματος ή των μαλλιών σας.

Ανακαλύψτε τα οφέλη του Monoï στο δέρμα και τα μαλλιά

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Monoï de Tahiti παρέχει πολλά οφέλη. Δείτε πότε να το χρησιμοποιήσετε.

Θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες

Η Monoi έχει πάνω από όλα, θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Πράγματι, που αποτελείται από πολλά κορεσμένα λιπαρά οξέα, επιτρέπει θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα. Επίσης, επιτρέπει διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση.

Είναι επίσης μια πραγματική θεραπεία για το ξηρό δέρμα και το ευαίσθητο δέρμα. Στην πραγματικότητα, αποτρέπει την αφυδάτωση που μπορεί να οδηγήσει σε περιοχές ξηρότητας και κνησμού κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Καταπραϋντικές αρετές

Η Monoï παρουσιάζει επίσης καταπραϋντικές αρετές. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται συχνά σε ανακουφίσει τα εγκαύματα, ειδικά κατά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Έτσι, συμβάλλει στηνεπιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος και βοηθά στον περιορισμό πιθανών βλαβών στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Προστατευτική θεραπεία για τα μαλλιά

Τέλος, αποτελεί α απαραίτητο συστατικό για την προστασία και την αποκατάσταση των σπασμένων, εξασθενημένων και κατεστραμμένων μαλλιών. Χρησιμοποιείται απευθείας σε σαμπουάν ή σε μάσκα για να το αφήσετε, σας επιτρέπει δυναμώστε τα μαλλιά σας, για να του δώσει περισσότερη λάμψη και ελαστικότητα. Τα μαλλιά σας όχι μόνο είναι πιο όμορφα, αλλά και πιο εύκολα στο χτένισμα.